Deratizare

Deratizare Brasov – deratizarea reprezintă un complex de măsuri aplicate permanent în scopul distrugerii rozătoarelor dăunătoare. Acestea pot fi şoareci, şobolani, vectoare de maladii transmisibile si, sau generatoare de disconfort. Menţinerea acestoara la un nivel numeric redus este foarte importanta.

Deratizarea este distrugerea rozătoarelor dăunătoare. Are un rol deosebit de important deoarece acestea constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Personalul executant , prin natura activitatii prestate va manifesta o deosebita atentie.

Misiunea lor este sa evite producerea oricaror evenimente care sa aiba efecte nocive asupra mediului sau spatiului ce urmeaza a fi deratizat. Deratizarea previne si combate transmisia unor boli de către rozătoare, prin muşcătură sau contact.

Pericolul mare pe care-l reprezintă rozătoarele dăunătoare, şoareci si şobolani este foarte mare. Acesta constă în numeroase pagube materiale şi reprezintă un pericol deosebit pentru sănătate.

Firma noastra ofera servicii de deratizare ,dezinsectie, dezinfectie de cea mai buna calitate in Brasov si imprejurimi. Avem certificare de la Directia Sanitar Veterinara si Pentru Siguranta Alimentelor Brasov si de la Directia de Sanatate Publica Brasov.

Firma noastra a fost infiintata in anul 2005 ca si afacere de familie (tata si fiu).

De aceea stim cat de importanta este afacerea dumneavoastra si cat de importanta este asigurarea igienei in spatiul dumneavoastra de lucru.In cei 13 ani de activitate in acest domeniu va putem spune ca am acumulat extrem de multa experienta. Va puteti lasa in grija noastra fara nici un fel de problema. Bucataria , spatiul comercial , hotelul , pensiunea, institutia sanitara sau orice tip de spatiu detineti dumneavoastra si in care aveti nevoie de serviciile noastre sunt pe maini bune cu noi.

Deratizare Brasov - De ce sa ne alegi?

Personalul este foarte bine instruit. Fiecare din ei avand certificat de calificare profesionala si de participare la diferite cursuri de formare in acest domeniu.

Noi suntem oamenii de care aveti nevoie cand ati epuizat toate solutiile simple de exterminare a daunatorilor !

Toate produsele folosite de noi sunt profesionale, de calitate.Pentru acestea detinem certificate de provenienta. Bineinteles, sunt avizate de Ministerul Sanatatii.

Ca in orice business , calitatea este cea care recomanda orice companie , iar pentru noi pot garanta clientii nostri multumiti. Cativa sunt CLINICA HYPERDIA,CARPATEX SRL, COMPLEX TURISTIC CHEILE GRADISTEI, DENTALMED, HERBAGETICA, DACIA PLANT

Daca vrei cele mai bune servicii de deratizare, dezinfectie sau dezinsectie trebuie doar sa ne contactezi

servicii

Deratizare

deratizare

Deratizarea reprezintă un complex de măsuri aplicate permanent în scopul distrugerii rozătoarelor dăunătoare (şoareci, şobolani), vectoare de maladii transmisibile si/sau generatoare de disconfort si menţinerii acestoara la un nivel numeric redus…

Dezinsectie

deratizare

Dezinsecţia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere cu substanţe chimice specifice a artropodelor ( insecte in stadiul de larva sau adult), care vehiculează şi transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om…

Dezinfectie

deratizare

Dezinfecţia este o metoda a igienei, constând in operaţiuni de prevenire şi combatere a bolilor infecţioase şi parazitare la om si animale, urmărindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafeţele supuse acestei operaţiuni.Dezinfecţia previne dezvoltarea … 

certificate