Dezinfectare

Dezinfectarea sau dezinfecția este procesul care are ca rezultat eliminarea de pe o suprafață sau un obiect a majorității microbilor și microorganismelor, fie animale, fie vegetale, dăunătoare. Termenul de dezinfectare este folosit în medicină, referindu-se la acțiunea medicului de a elimina sau previne, temporar sau nu, microbii aflați fie pe pielea, fie într-o rană deschisă a pacientului, folosind o substanță dezinfectantă, de obicei alcool medicinal.

Din punct vedere tehnic dezinfectarea se deosebește de sterilizare unde materialul este complet eliberat de microorganisme. Dezinfectarea reduce numărul germenilor la un factor de cca 105 iar este o deosebire între „a dezinfecta igienic mâinle” sau „dezinfecția mâinilor înaintea unei operații chirurgicale”.

Sunteți în căutarea unei companii care să asigure servicii de dezinfectare în condiții de maximă siguranță? O companie care să utilizeze metode eficiente, însă care sunt acceptate de lege? O companie care să găsească soluții pentru problemele dumneavoastră, indiferent de gradul de complexitate? 

 ILYSON SKI SRL pune la dispoziție proceduri și echipă dedicată de dezinfecție, un proces prin care se elimină microbii și microorganismele de pe diverse suprafețe cu potențial dăunător pentru sănătatea umană.

Această operațiune este utilizată în special în spitale și cabinete medicale unde curățenia trebuie să fie impecabilă pentru a nu permite răspândirea microorganismelor și germenilor patogeni

Indiferent de gradul de complexitate  ILYSON SKI SRL va ofera interventii zilnice, lunare sau trimestriale, asa cum este prevadut in cadrul legal dupa fiecare situatie. Datorita situatiilor deosebit de grave care pot afecta starea de sanatate a unei intregi comunitati prin transmiterea de boli, va oferim consiliere GRATUITA si tratament personalizat: tratament curativ si tratament preventiv.

Desi operatia de dezinfectare a devenit accesibila din punct de vedere financiar pentru orice tip de beneficir, evaluarea daunatorilor trebuie facuta la timp si in anumite situatii  dezinfectarea se realizeaza preventiv: dezinfectare spitale, dezinfectare spatii publice, mijloacele de transport, dezinfectare parcuri, dezinfectare aeroporturi, dezinfectare ectie adapost animale, salon de infrumusetare, etc.

Pentru respectarea normelor de dezinfectare si sterilizare a instrumentelor si a echipamentelor, precum si a suprafetelor de lucru etc si pentru a va asigura sanatatea clientilor sau a pacientilor, va suntem alaturi pentru a asigura un nivel de igena atat legal, precum si profesional.

In situatia in care va confruntati cu astfel de probleme si aveti nevoie de servicii de dezinfectare nu ezitati sa ne contactati.

Operam interventii suplimentare pentru orice tip de solicitare si va oferim servicii autorizate de dezinfectare . Avem un program de functionare flexibil, adaptat fiecarei situatii si realizam programari pentru interventii in regim de urgenta.

Experienta noastra in domeniul sanitar ne confirma calitatea serviciilor de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectare . Ajutam sute de clienti anual si va furnizam cele mai bune servicii oriunde pe teritoriul Romaniei, atat pentru suprafete exterioare, cat si pentru interioare de suprafete mari sau mici.

Program de lucru este NON-STOP si FLEXIBIL. Dupa ce stabilim oferta de pret pentru oricare dintre serviciile de Deratizare, Dezinsectie si Dezinfectare , stabilim de comun acord ziua si ora in care venim sa executam lucrarile DDD.

Pe toata perioada contractuala, societatea noastra va ofera GARANTIE, prevazuta in procesul verbal de executare a lucrarilor. Procesul verbal reprezinta documentul oficial si totodata necesar organelor de control: DSP, DSV, etc.

servicii

Deratizare

deratizare

Deratizarea reprezintă un complex de măsuri aplicate permanent în scopul distrugerii rozătoarelor dăunătoare (şoareci, şobolani), vectoare de maladii transmisibile si/sau generatoare de disconfort si menţinerii acestoara la un nivel numeric redus…

Dezinsectie

deratizare

Dezinsecţia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere cu substanţe chimice specifice a artropodelor ( insecte in stadiul de larva sau adult), care vehiculează şi transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om…

Dezinfectie

deratizare

Dezinfecţia este o metoda a igienei, constând in operaţiuni de prevenire şi combatere a bolilor infecţioase şi parazitare la om si animale, urmărindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafeţele supuse acestei operaţiuni.Dezinfecţia previne dezvoltarea … 

certificate