DEZINSECTIE

Dezinsectie Brasov – Dezinsecţia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere a artropodelor. Acesta sunt insecte in stadiul de larva sau adult, care vehiculează şi transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase.

Ele sunt parazitare pentru om si animale sau generatoare de disconfort. Speciile de insecte cele mai des întâlnite in acest domeniu de activitate sunt:

Gândacul roşu de bucătărie, gândacul negru de bucătărie. Musca, ţânţarul, ploşniţa de casa,ploşniţa porumbeilor. Molia de haine, greierele de casă, puricele, păianjănul, viespea, furnica neagră, molia covoarelor.

Din punct de vedere practic, dezinsecţia este de doua feluri : 

Preventivă ( profilactică ) care are scopul de a împiedica înmulţirea si răspândirea dăunătorilor. Acest lucru este realizat prin crearea de condiţii nefavorabile dezvoltării acestora. . Ea trebuie sa aibă caracter permanent. 

Curativă (terapeutica sau de combatere) în focar. Care urmăreşte distrugerea si indepărtarea insectelor si artropodelor din unitatea asupra căreia se acţionează.

Dezinsectie Brasov - De ce sa ne alegi?

Personalul este foarte bine instruit. Fiecare din ei avand certificat de calificare profesionala si de participare la diferite cursuri de formare in acest domeniu.

Noi suntem oamenii de care aveti nevoie cand ati epuizat toate solutiile simple de exterminare a daunatorilor !

Toate produsele folosite de noi sunt profesionale, de calitate.Pentru acestea detinem certificate de provenienta. Bineinteles, sunt avizate de Ministerul Sanatatii.

Ca in orice business , calitatea este cea care recomanda orice companie , iar pentru noi pot garanta clientii nostri multumiti. Cativa sunt CLINICA HYPERDIA,CARPATEX SRL, COMPLEX TURISTIC CHEILE GRADISTEI, DENTALMED, HERBAGETICA, DACIA PLANT

servicii

Deratizare

dezinsectie

Deratizarea reprezintă un complex de măsuri aplicate permanent în scopul distrugerii rozătoarelor dăunătoare (şoareci, şobolani), vectoare de maladii transmisibile si/sau generatoare de disconfort si menţinerii acestoara la un nivel numeric redus…

Dezinsectie

dezinsectie

Dezinsecţia este ansamblul mijloacelor si metodelor de prevenire si combatere cu substanţe chimice specifice a artropodelor ( insecte in stadiul de larva sau adult), care vehiculează şi transmit (direct sau indirect) boli infecto-contagioase si parazitare pentru om…

Dezinfectie

dezinsectie

Dezinfecţia este o metoda a igienei, constând in operaţiuni de prevenire şi combatere a bolilor infecţioase şi parazitare la om si animale, urmărindu-se distrugerea germenilor patogeni de pe suprafeţele supuse acestei operaţiuni.Dezinfecţia previne dezvoltarea … 

certificate